Heerlijk en duurzaam wonen aan de rand van Uithoorn en de Kwakel? In een groene en waterrijke omgeving met prachtig uitzicht? Dat kan in De Kleine Weelde; een groene enclave tussen de Vuurlijn en de Iepenlaan aan de westzijde van Uithoorn/De Kwakel. Timpaan ontwikkelt hier verspreid over deze enclave een drietal kavels (A, B en C) met diverse innovatieve woningtypes, waarvan de 20 woningen van kavels A en B bijna allemaal verkocht en al in aanbouw zijn. Wil jij snel hier wonen? Dit is je laatste kans voor een woning in Veld A en B! Klik hier voor meer informatie.
 

Kavel C: 24 Smartwoningen

Binnenkort start de verkoop van kavel C, met daarop 24 Smartwoningen verdeeld over 3 woonblokken. Deze door Timpaan ontwikkelde markante rug-aan-rugwoningen zijn ideaal voor starters, senioren en andere kleine huishoudens. Gesitueerd in de groene omgeving van het voormalige kassengebied. Omringd door de karakteristieke sloten en weilanden. Met ruim baan voor heerlijk vrij wonen en heel erg betaalbaar: prijzen vanaf €199.900,-!

De Kleine Weelde Veld C gaat naar verwachting al in april of mei van 2020 in verkoop. De bouw van de 24 Smartwoningen duurt circa 6 à 7 maanden: Voor je het weet, woon je er al!

Heb je interesse in de Smartwoningen? Meld je aan voor de nieuwsbrief van deze fase via de pagina belangstelling.

Smartteam

Het bouwteam achter de Smartwoningen van De Kleine Weelde bestaat uit ontwikkelaar Timpaan, aannemer Vastbouw en ingenieursbureau Everspartners. Het plan werd in de afgelopen maanden al voorbereid door het team. Hier zie je het team tijdens een bouwteamvergadering van een paar weken terug. Hoewel dit soort ontmoetingen in persoon er nu even niet inzitten, werkt het team via de videoconferenties hard door aan het plan!