Het Smartteam ontwikkelt gewoon door, vanwege de corona-crisis vanuit huis, maar met net zo veel enthousiasme als altijd. Op dit moment zijn we druk bezig met de verkoopvoorbereiding, alle documenten, contracten en tekeningen dienen gereed te zijn voordat het plan in verkoop kan gaan. De verkoop zal online geschieden en start op donderdag 7 mei. Meer details volgen snel.
De verkoopmakelaar van het project is Brockhoff Makelaars uit Amstelveen. De makelaars bij Brockhoff hebben veel ervaring met het verkopen van nieuwbouwwoningen en het begeleiden van de kopers.

Het nieuwe plan bestaat uit 24 Smartwoningen, de woningen worden gerealiseerd op de kavel langs de Poelweg. Er worden 3 blokjes van ieder 8 woningen gebouwd, op de kavelkaart kan je de situering van de woningen zien. De woningen hebben een noord- of een zuidtuin. De ruimte om de woningen heen wordt als zogenaamd mandelig terrein uitgegeven, dit betekent dat je samen met de buren eigenaar van de grond wordt.

De woningen in De Kleine Weelde worden allemaal verkocht met Koopstart. Koopstart is een speciaal voor jonge kopers ontwikkeld financieel product om het kopen van een eigen woning betaalbaar te maken. Zo betaal je dan bij aankoop 10% tot 25% minder (uitgestelde betaling) dan de huidige taxatiewaarde. Lees hier meer.

Hoe werkt de inschrijving?

Bij de start verkoop zal alle informatie, waaronder de prijslijst, online op de website beschikbaar zijn. Daarnaast wordt bekend gemaakt wanneer de inschrijving sluit. Meestal is dit ongeveer een week na de start verkoop. In deze week kan je de online brochure doornemen waarin je over de omgeving en het plan kan lezen. Lees hier meer over hoe de inschrijving werkt.