Het nieuwbouwproject De Kleine Weelde in De Kwakel breidt uit. En wel met 24 smartwoningen. Deze door Timpaan ontwikkelde markante rug-aan-rugwoningen zijn ideaal voor starters, senioren en andere kleine huishoudens. Gesitueerd in de groene omgeving van het voormalige kassengebied. Omringd door de karakteristieke sloten en weilanden. Met ruim baan voor heerlijk vrij wonen. De prijzen variëren van € 199.900,- tot € 240.000,- vrij op naam.

De verkoop van veld C is gestart. Op de website vind je nu de verkoopdocumenten, zoals de verkoopbrochure, plattegronden, prijslijst en toelichting inschrijving. Op de aanbodpagina vind je de woningen en de bijbehorende informatie. Je kan je tot 18 mei 2020 12:00 uur inschrijven, daarna vindt de toewijzing plaats.

Inschrijvers uit de Gemeente Uithoorn hebben voorrang op de woningen van de Kleine Weelde veld C. Voordat er een definitieve toewijzing plaatsvindt aan deze personen wordt de inschrijving getoetst door de gemeente. De inschrijver moet woonachtig zijn in de gemeente en ingeschreven staan in de administratie van de gemeente (GBA).

Hoe werkt de online inschrijving?

Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren met handtekening worden in behandeling genomen.
Stap 1: Ga naar je persoonlijke pagina
Stap 2: Open het digitale inschrijfformulier en vul de gegevens zo volledig in
Stap 3: Onderteken en verzend het formulier