De Kleine Weelde

Innovatief en duurzaam wonen aan de rand van Uithoorn en de Kwakel in een groene omgeving met prachtig uitzicht? Dat kan in De Kleine Weelde; een groene enclave tussen de Vuurlijn en de Iepenlaan aan de westzijde van Uithoorn/de Kwakel.

Op deze plek realiseert Timpaan in samenwerking met NOAHH architecten de meest innovatieve woningen van Uithoorn en omgeving. Comfortwoningen (met het complete woonprogramma op de begane grond) en eengezinswoningen (waar ook deze mogelijkheid bestaat) in bijzondere architectuur.

Op twee verschillende grote en groene kavels worden in totaal 20 woningen gerealiseerd. De woningen worden in groepjes gebouwd rondom een gezamenlijke binnenplaats die doet denken aan een boerenerf. Samen met uw buren deel je een aantal voorzieningen, zoals een overdekte buitenkeuken, een kas voor biologisch tuinieren en oplaadruimte voor elektrische fietsen en andere elektrische apparaten. Je beschikt samen over meer dan 1.200 m2 groen rondom de woningen. Daarnaast heb je gewoon een privétuin aan de achterzijde van de woning. In De Kleine Weelde draait alles om gezond wonen in de groene ruimte en om bijzondere architectuur met een eigentijdse uitstraling.

De woningen hebben legio aanpassingsmogelijkheden. De oppervlaktes variëren van circa 100 m2 tot circa 150 m2. Prijzen vanaf € 337.500,- VON.

Stand van zaken

De verkoop van de woningen is gestart en in oktober zal de bouw aanvangen. Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Interesse in de woningen? Neem contact op met de verkopend makelaars:

EKZ Makelaars o.g.
Hueseplein 12
1185 HH Amstelveen
020-42 62 452
amstelveen@ekz.nl

Eveleens Makelaars o.z.
Punterstraat 2
1431 CT Aalsmeer
0297-344 444
info@eveleens.nl

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Like de pagina op Facebook: https://www.facebook.com/KleineWeelde/

Vul het formulier in als je je wilt aanmelden als geïnteresseerde.