Uithoorn – De Kwakel

  De Kleine Weelde

  Aan de rand van Uithoorn en De Kwakel vind je nieuwbouwproject De Kleine Weelde in een groene omgeving met prachtig uitzicht. Het project vormt een groene enclave tussen de Vuurlijn en de Iepenlaan aan de westzijde van Uithoorn en De Kwakel.
  Vroeger stonden hier kassen, zover het oog reikte. Tegenwoordig is het een wonderschoon landschap met uitgestrekte weilanden, slootjes en bruggetjes. Wat een prachtige plek om lekker vrij te wonen, maar toch met alle voorzieningen in de buurt. Welkom in De Kleine Weelde.

  Goed bereikbaar

  De Kleine Weelde verrijst in het dorp De Kwakel. Een waterrijk glastuinbouwgebied aan de rand van het Groene Hart, met alle grote Randstad-steden op nog geen half uurtje met de auto. De Kwakel ligt tegen Uithoorn aan en vlakbij Aalsmeer en Amstelveen. Dankzij goede uitvalswegen zit je zo op de snelweg en vanaf het busstation in Uithoorn ben je in no-time in Amsterdam-Zuid of Utrecht.

  Winkelen, tafelen en borrelen

  De Kwakel heeft een supermarkt waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Uithoorn, dat vlakbij ligt, heeft een gezellig centrum, diverse overdekte winkelcentra, sporthallen en -parken, basisscholen, middelbare scholen en voorzieningen voor kinderopvang en medische zorg. Ook kun je er heerlijk borrelen en tafelen. Er zijn meer dan 20 eet- en drinkgelegenheden zoals Het Spoorhuis, in het monumentale stationsgebouw van Uithoorn, het Rechthuis aan den Amstel en het River Café in het centrum. Iets dichter bij huis, in De Kwakel, vind je Bistro9 waar je heerlijk kunt tafelen. Santé en eet smakelijk!

  Sport en spel

  In De Kwakel en Uithoorn kun je eindeloos sporten. Er zijn verenigingen voor atletiek, hockey, tennis, voetbal en badminton en er is een overdekt zwembad. In De Kwakel vind je hockeyvereniging Qui Vive, voetbalvereniging KDO en sportschool Amstelhof. Wandelen in struinbos Libellebos met kinderboerderij, aan de rand van Uithoorn, is een echte aanrader. Ook zijn er verschillende speellandschappen in Uithoorn en De Kwakel waarvan er 2 zijn ingericht als een natuurspeelplek, wat ook heerlijk is om gezellig te wandelen en mensen te ontmoeten. Perfect passend bij de leefstijl van De Kleine Weelde.