Smartwoning kavel A - De Kleine Weelde - De Kwakel Woningen – Kleine Weelde

Smartwoning kavel A

Hoekwoning, Rijwoning

  • 5 kamers
  • Woonoppervlakte: 100 m²
Smartwoning kavel A (bouwnrs, 3,4,5,6)

Tussenwoning

De twee tussenwoningen op kavel A vormen het hart van een rijtje van vier.

De achtertuin op het noodwesten grenst aan een slootje, de voorzijde aan de gezellige binnenplaats. De smartwoning heeft een woonoppervlak van 100 m2 en is standaard voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond, twee slaapkamers en een werkkamer op de verdieping en een bergzolder.
De slaap- en badkamer kan je ook op de eerste verdieping situeren, waardoor je meer woon- en leefruimte op de begane grond creëert. Als extra’s kun je kiezen voor een uitbouw aan de achterzijde van de woning, een bloemkozijn bij de keuken, een dakerker op de eerste verdieping en een bloemkozijn bij de entree.

Maak de woning helemaal af zoals jij dat graag wilt.

Hoekwoning

De twee hoekwoningen op kavel A hebben extra grote tuinen aan het water en bieden als geweldige extra de mogelijkheid van een privé-kas aan de zijgevel van je woning. Deze fraaie glazen aanbouw fungeert niet alleen als kas waar je zelf groenten en fruit kunt kweken, maar ook als klimatologische buffer. Hier geniet je het hele jaar door van alle seizoenen.

De smart hoekwoning heeft een vloeroppervlak van 100 m2 en is standaard voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond, twee slaapkamers en een werkkamer op de verdieping en een bergzolder.

Als extra’s kun je kiezen voor een uitbouw, een bloemkozijn bij de keuken, een dakerker op de eerste verdieping en een bloemkozijn bij de entree.

Status & prijzen

Swipe voor alle kolommen
Bouwnr. Status Woonopp. Kamers Prijs Extra

Bekijk ook eens

arrow_forward

Smartwoning kavel B

Bekijk ook eens

arrow_forward

Eengezinswoning comfort

Contactgegevens

Volg dit project

Contact

BV Timpaan Proportie

Polarisavenue 132
2132 JX Hoofddorp

Telefoon: 023-2001600

Volg ons op social media

Delen op social media