Smartwoning kavel B - De Kleine Weelde - De Kwakel Woningen – Kleine Weelde

Smartwoning kavel B

Hoekwoning, Rijwoning

  • 3 kamers
  • Woonoppervlakte: 100 m²
Smartwoning kavel B (bouwnrs. 10,11,12)

Tussenwoning

De achtertuinen van het rijtje met drie smart woningen op kavel B zijn gesitueerd op het zuiden. Daardoor kun je het hele jaar door genieten van volop lichtinval.

De tussenwoning heeft een woonoppervlak van 100 m2 met een grote tuingerichte woonkamer en een open keuken aan de straatzijde. Standaard zijn de woningen voorzien van dubbele openslaande tuindeuren waarmee de tuin bij je woonkamer wordt betrokken de tuin bij je woonkamer.

Op de verdieping vind je de badkamer met douche en toilet, twee fijne slaapkamers en de mogelijkheid voor een walk-in-closet. Er is extra bergruimte op zolder.

De woning is voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen waardoor je flink kunt besparen op je energierekening.

Hoekwoning

De twee hoekwoningen van het rijtje dat gesitueerd is op het zuiden, hebben extra brede tuinen. En dat biedt de mogelijkheid voor een fraaie privé-kas aan de zijgevel van je woning. In deze opvallende glazen aanbouw kun je het hele jaar door je eigen groente en fruit kweken. En de kas zorgt uiteraard voor nog meer leefruimte op de begane grond.

De hoekwoningen hebben een woonoppervlak van 100 m2 met een grote tuingerichte woonkamer en een open keuken aan de straatzijde. Op de verdieping vind je de badkamer met douche en toilet, twee fijne slaapkamers en de mogelijkheid voor een walk-in-closet. Op zolder is extra bergruimte voor bijvoorbeeld je ski spullen.

De woningen zijn voorzien van 10 zonnepanelen die een groot deel van je energiebehoefte opwekken.

Status & prijzen

Swipe voor alle kolommen
Bouwnr. Status Woonopp. Kamers Prijs Extra

Bekijk ook eens

arrow_forward

Smartwoning kavel A

Bekijk ook eens

arrow_forward

Eengezinswoning comfort

Contactgegevens

Volg dit project

Contact

BV Timpaan Proportie

Polarisavenue 132
2132 JX Hoofddorp

Telefoon: 023-2001600

Volg ons op social media

Delen op social media